Sasha en Ingrid Blaskovich

Bij veel van onze cliënten die vanaf het eerste uur cliënt bij chiropractie Hellevoetsluis zijn, komt de vraag: “Hoe gaat het nu met Sasha en Ingrid? Zijn Sasha en Ingrid nog de eigenaren van Chiropractie Hellevoetsluis?” En bij nieuwe cliënten bestaat de vraag: “wie is Sasha?”

Sasha en zijn vrouw Ingrid zijn nog steeds de eigenaren van Chiropractie Hellevoetsluis. In 2003 hebben ze de praktijk in Hellevoetsluis opgericht. In het begin was de praktijk in de Courtine gehuisvest en sinds begin 2006 is de praktijk gevestigd op het Muiderslotpad.

In 2009 zijn Sasha, Ingrid en de kinderen teruggegaan naar Canada, waar Sasha zich verder gespecialiseerd heeft in nek- en hoofdletsel. Daar kan hij gebruik maken van een zeer uniek diagnostische bewegings röntgenapparaat (dynamisch onderzoek) om de zeer verborgen oorzaken van instabiele bovenste halswervel-gerelateerde hersenstam aandoeningen op te sporen.

Sasha Blaskovich (of Dr. B zoals veel patiënten in Amerika en Canada graag zeggen) is een gecertificeerde chiropractor die gespecialiseerd is in het beoordelen en behandelen van hoofd- en nekletsel.

Sasha heeft zijn carrière gewijd aan het helpen van mensen die soortgelijke problemen doormaken als hij met zijn hoofd en nek, en heeft zijn voortdurende opleiding en training al meer dan twintig jaar gericht op het onderwerp hoofd- en nekletsel.

Sasha behaalde zijn doctoraat in chiropractie aan de University of Western States (voorheen Western States Chiropractic College). Hij heeft ook een Bachelor of Science van de Universiteit van Calgary en een doctoraat in Podotherapie in Nederland.

Sasha heeft veel professionele atleten geholpen hun hoofd- en nekblessures te overwinnen (of op zijn minst te begrijpen hoe ze hiermee om moeten gaan), waaronder spelers van de National Hockey League (NHL), de National Football League (NFL) en de Canadian Football League (CFL) en professionele worstelaars.

Tegenwoordig is Sasha gecertificeerd in Canada en de VS en werkt hij dagelijks met patiënten die te maken hebben met acuut en chronisch hoofd- en nekletsel. Hij doet dit in zijn beide klinieken, één in Langley, BC, Canada (een buitenwijk van Vancouver) en de andere in Lynden, WA, VS (ongeveer 2 uur ten noorden van Seattle) de “Whiplash & Injury Clinic”.

Sasha spreekt vloeiend Engels, Nederlands en Kroatisch. Hij helpt patiënten van over de hele wereld die niet kunnen reizen, door hen de mogelijkheid te bieden hem een samenvatting van hun symptomen te sturen, toegang te krijgen tot al hun beeldmateriaal en hen na een grondige analyse een schriftelijke samenvatting te geven van zijn onafhankelijke bevindingen.

Neemt u eens een kijkje op de website van de Whiplash & Injury Clinic en de website van Dr. B. https://www.whiplashclinic.com/ of op https://drblaskovich.com om een beeld te krijgen van het werk van Sasha; de eigenaar van Chiropractie Hellevoetsluis!”