Onze chiropractoren.

Myriam Delamarre groeide op in een buitenwijk van Parijs. Ze is afgestudeerd aan het Frans-Europese Instituut voor Chiropractie in Toulouse, een stad in het zuidwesten van Frankrijk.

Ze was erg leergierig op school en een populaire chiropractor tijdens haar stage. Omdat ze vloeiend Frans spreekt, kan ze met haar patiënten zowel in het Frans als in het Engels en een beetje in het Nederlands communiceren. Haar Franse opleiding maakt haar chiropractische aanpak uniek en zorgt voor een grote verbetering in het leven van haar patiënten.

“Mensen helpen is de betekenis die ik aan mijn leven heb gegeven.”

Ze is altijd al gepassioneerd geweest in geneeskunde en meer specifiek in de manuele therapieën. Omdat chiropractie een beroep was dat in Frankrijk totaal onbekend was, was het bij toeval dat ze chiropractie ontdekte tijdens haar tienerjaren. Myriam realiseerde zich dat dit beroep haar wens om mensen te helpen vervulde.

Mijn mooiste geschenk is om het geluk van mijn patiënt in hun ogen te zien en ze tevreden te stellen. Het is geweldig om te zien hoe patiënten hun welzijn archiveren, pijnloos bewegen en weer van het leven genieten !! ”

Ze begrijpt dat elke patiënt uniek is, dus creëert ze een warme en persoonlijke sfeer voor elke patiënt.

Ze houdt van behandelen van ouderen en patiënten met chronische pijn. Ze is ook in staat om zwangere vrouwen en kinderen te behandelen.

In haar vrije tijd houdt Myriam van skiën, paardrijden, zwemmen en tijd doorbrengen met haar zoontje Matteo.


Alex behaalde zijn doctoraal in Chiropractie in 2018 aan de Parker University, College of Chiropractic nabij Dallas, Texas, naast een Bachelors of Science in Anatomy en een Bachelors of Science in Health and Wellness.

Hij beheerst vele technieken, waaronder Diversified, Activator en Motion Palpation. Alex volgt momenteel een opleiding functionele geneeskunde aan het Institute of Functional Medicine.

Na zijn afstuderen heeft Alex gewerkt in zijn geboorteplaats Albuquerque, New Mexico.

Alex is recentelijk naar Nederland verhuisd omdat hij verwantschap voelt met de mensen hier. Hij geniet vooral van de open houding, de unieke geschiedenis, de kunst en de natuurlijke schoonheid van Nederland.

Alex heeft duizenden mensen kunnen helpen en heeft letterlijk levens zien veranderen door middel van chiropractische zorg.

“Ik hou ervan contact te maken met de gemeenschap en ze te ondersteunen door middel van chiropractie!”